RÓLUNK


Prime Steak and Wine


prime_steak

Éttermünkben a legnemesebb marhákból (Auskobe-Wagyu, Usda, Angus Hereford, Schwarz-Bunt) több hétig tartó érlelést követően, tökéletes szakértelemmel elkészített kiváló minőségű steakeket (Filet Mignon, Petite Filet, Porterhouse, T-Bone, Ribeye, Tomahawk) szolgáljuk fel. A steakek mellett rendszeresen megújuló Chef ajánlattal, és kimagaslóan magas szervizzel várjuk a vendégeinket.

A közel kétszázféle, a legjobb minőségű magyar és külföldi borok közül a sommelier segítségével választhatják ki vendégeink az ételükhöz legmegfelelőbbet, a speciális enomatic boradagoló rendszernek köszönhetően pedig többfajta ízvilággal is megismerkedhetnek. A házi készítésű, frissen sült kenyér, a minőségi borok és a kiváló minőségű steakek olyan gasztronómiai utazás, amely felejthetetlen élményt nyújt a vendégek számára.

A Prime Steak & Wine étterem minden részletében különleges és lenyűgöző. Legyen szó romantikus kétszemélyes vacsoráról, fontos üzleti tárgyalásról, vagy egy jó hangulatú baráti beszélgetésről, a Prime Steak & Wine- ban mindez megvalósul.

Szeretettel meghívjuk, csatlakozzon hozzánk egy finom ebédre, egy intim vacsorára, vagy egy esti szórakozásra.

Nyitvatartás

Nyitva tartásunk: Hétfő-Szerda 12-24-ig
Csütörtök-Szombat 12-01-ig, Vasárnap: Zárva

Feliratkozás hírlevelünkre

Asztalfoglalás

Telefon: + 36 70 331 86 66
Online asztalfoglaláshoz kattintson ide!